Zachte Overgang naar Duurzaamheid bij Au Petit Dragon in Mons

Welkom bij Au Petit Dragon, waar onze reis naar duurzaamheid wordt geleid door een filosofie van comfortabele gastvrijheid en een soepele overgang. Gelegen in het hart van Mons, is onze Bed & Breakfast een toevluchtsoord voor diegenen die exploratie willen combineren met respect voor het milieu, zonder beperkingen.

 

Ontwaken tot Zachte Mobiliteit

We hebben ons project heroriënteerd naar meer milieuvriendelijke praktijken, met een bijzondere focus op zachte mobiliteit. Mons ontdekken per fiets of te voet is niet slechts een optie; het is een uitnodiging om de stad op een andere manier te beleven. Met onze vloot van fietsen beschikbaar voor gasten, evenals onze beveiligde opslag voor diegenen die hun eigen fietsen meebrengen, vergemakkelijken we uw overgang naar zachtere mobiliteit. Verken de fietsroutes op uw gemak, dankzij de Vhello knooppuntsignalering en geniet van de vele routes ontworpen voor het hele gezin.

 

Een Aangename Ervaring Boven Alles

Bij "Au Petit Dragon" begrijpen we dat de overstap naar duurzamere gewoonten geleidelijk en aangepast aan iedereen moet zijn. Daarom bieden we een ervaring die comfort en milieubewustzijn combineert, zonder opdringerig gedrag te dicteren. We geloven dat elk klein gebaar telt en dat onze rol is om een omgeving te bieden die inspireert en de ecologische transitie vergemakkelijkt, in uw eigen tempo.

 

Onze Inzet voor Duurzaamheid

Onze eco-verantwoordelijke aanpak omvat afvalscheiding, energie- en waterbesparing, en het promoten van lokale producten. Als coöperanten van het duurzame energieproject 'Cociter', zijn we toegewijd aan de overgang naar schone energiebronnen, in afwachting van de installatie van zonnepanelen en een warmtepomp. We kiezen voor milieuvriendelijke producten voor schoonmaak en ontbijt, terwijl we ervoor zorgen dat deze praktijken onze gasten niet belasten.

 

Uw Verblijf, Uw Ervaring

Bij "Au Petit Dragon" is uw tevredenheid onze leidraad. Als een door "Wallonië, Bestemming Kwaliteit" gelabelde accommodatie, zijn we toegewijd om u een superieur verblijf te bieden. Uw feedback is waardevol om ons project te blijven verbeteren en de beste service te bieden. Deel uw ervaring en help ons samen een duurzamere toekomst te vormen.


Doe Mee met Onze Zachte Overgang naar een Duurzamer Verblijf

Kiezen voor "Au Petit Dragon" betekent kiezen voor een verblijf dat comfort, kwaliteit en milieubewustzijn combineert. Wij nodigen u uit om Mons te ontdekken, te genieten van onze diensten en de rust van onze accommodatie te waarderen, alles in lijn met de principes van duurzaamheid.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u een bewuster en milieuvriendelijker toerisme te ontwikkelen.