Lente in Mons: Ontwaak uw Zintuigen bij Au Petit Dragon

De Dagen Worden Langer, de Natuur Ontwaakt

In het hart van het lenteseizoen wordt "Au Petit Dragon", onze familiale gastenkamer in Mons, het ideale startpunt om de rijkdom aan activiteiten en ontdekkingen die onze regio te bieden heeft te verkennen. Omarm de vernieuwing van de natuur en laat u inspireren door een selectie van lentewandelingen en betoverende uitstapjes, allemaal bereikbaar met de fiets of te voet vanuit onze accommodatie.

 

Verfrissende Wandelingen en Natuurlijke Ontdekkingen

Beleef de lente ten volle met een verfrissende wandeling door de groene landschappen van Mons. De bosrijke paden en landelijke wegen, gemarkeerd met knooppunten en GR-routes, nodigen u uit om verbluffende panorama's, opkomende wijngaarden en oude mijnsites te ontdekken. Elke stap biedt de kans om de verborgen schatten van onze regio te bewonderen, die in de lente opnieuw tot leven komen.

 

Culturele Middag met het Gezin

Beantwoord de nieuwsgierigheid van uw kinderen met een rijke culturele middag. Van hedendaagse kunst tot lokale folklore, en van de geschiedenis van wereldoorlogen tot onze musea bieden een boeiende reis door de tijd. Mis deze lente de toonaangevende tentoonstelling gewijd aan Auguste Rodin in het Museum voor Schone Kunsten van Mons niet, een essentiële culturele ervaring.

 

Avontuur en Plezier, Ongeacht het Weer

Mons biedt activiteiten voor iedereen, ongeacht het weer. Regenachtige dagen onthullen de charme van onze culturele ruimtes, terwijl de zon uitnodigt tot avontuur in de buitenlucht. "Kunst Woont in de Stad" transformeert elke straat in een openluchtgalerij, ideaal voor een fietstocht vanuit "Au Petit Dragon". Parcours voor boomklimmen en wateractiviteiten beloven plezier en uitdagingen voor alle leeftijden.


Uw Lente Verblijf bij 'Au Petit Dragon'

"Au Petit Dragon" heet u welkom voor een gedenkwaardig lenteverblijf in Mons, met gemakkelijke toegang tot een veelvoud aan activiteiten om te ontdekken en te bewonderen. Boek nu uw lente-avontuur en laat Mons u verrassen met zijn schoonheid en seizoensdynamiek.

We kijken ernaar uit om u de charmes van Mons in de lente te laten ontdekken.