Tijdloze Ontdekkingen Rond Mons: Uw Avontuur Begint bij Au Petit Dragon

Welkom bij "Au Petit Dragon", waar avontuur en het ontdekken van de attracties van Mons letterlijk binnen handbereik zijn. Onze familiebed and breakfast is ideaal gelegen voor diegenen die de tijdloze attracties van de regio willen verkennen, allemaal bereikbaar per fiets. Hier is een overzicht van de must-sees die u kunt ontdekken tijdens uw verblijf bij ons.

 

Pairi Daiza: Een Onmisbare Odyssee in de Dierenwereld

Fiets naar Pairi Daiza en duik in een wereld waar natuur en fauna in harmonie samenleven. Dit dierenpark, bekend om zijn uitzonderlijke biodiversiteit, biedt een volledige onderdompeling in habitats van over de hele wereld, allemaal op fietsafstand van onze familiebed and breakfast "Au Petit Dragon".

 

Sparkoh!: Een Universum van Ontdekking

Fiets naar Sparkoh!, een boeiend wetenschaps- en cultuurcentrum waar zowel jong als oud de wonderen van de wetenschap op een speelse en interactieve manier kunnen verkennen. Gelegen in Frameries, is Sparkoh! een perfecte educatieve bestemming voor een familie-uitje, slechts enkele trappen van onze bed and breakfast.

 

De Hydraulische Liften van het Centrumkanaal

Ga op een reis door de tijd door de hydraulische liften van het Centrumkanaal te bezoeken, toegankelijk na een aangename fietstocht vanaf de familiebed and breakfast "Au Petit Dragon". Ontdek dit 19e-eeuwse ingenieurswonder en geniet van de pittoreske landschappen langs de oevers.

 

De Site van Grand-Hornu

Fiets door de geschiedenis naar Grand-Hornu, waar industrieel erfgoed de hedendaagse kunst ontmoet. Het Museum voor Hedendaagse Kunsten (MAC's) op deze locatie biedt een fascinerende duik in moderne kunst, allemaal op een aangename fietsafstand van onze bed and breakfast.


Uw Startpunt voor een Fietsavontuur in Mons

"Au Petit Dragon" is meer dan alleen een bed and breakfast; het is het begin van uw fietstocht om de schatten van Mons en de omgeving te ontdekken. Met belangrijke attracties binnen handbereik bieden wij de perfecte start voor dagen vol avontuur, geschiedenis en cultuur, allemaal bereikbaar per fiets. Bereid u voor om Mons op een unieke en duurzame manier te verkennen.