Ontdek Mons met 'Au Petit Dragon': Uw Familiale en Culturele Ontsnapping

Ontdek "Au Petit Dragon", een charmante Bed & Breakfast verscholen in Mons, waar comfort en ontdekking samenkomen om onze gasten een unieke ervaring te bieden. Of u nu wilt duiken in de lokale cultuur, de natuur wilt verkennen of gewoon wilt genieten van een moment van ontspanning, onze familie opent de deuren voor een onvergetelijk verblijf.

 

Uw Oase van Rust en Ontdekking

Onze Bed & Breakfast, ontworpen om gezinnen en koppels te verwelkomen, biedt twee aparte kamers die tot 4 personen kunnen herbergen. Elke ruimte is uitgerust om uw comfort en onafhankelijkheid te garanderen, met een kitchenette, een eigen ingang en een toegewijde parkeerplaats.

 

Flexibiliteit en Comfort voor een Serene Ervaring

We waarderen uw rust en flexibiliteit, bieden een aankomst op uw gemak en voorzieningen aangepast voor de jongsten, inclusief een babybedje en een kinderstoel. Blijf verbonden en vermaak u met onze snelle WiFi en onze selectie van bordspellen.

 

Een Familiaal Avontuur in het Hart van Mons

Arthur en Emma: Onze jonge ontdekkingsreizigers, altijd op zoek naar nieuwe avonturen en culinaire ontdekkingen. Emeline: Creatief en gepassioneerd, leid ik artistieke workshops voor kinderen. Ontdek meer op www.holika.be. Nicolas: Professioneel in de week en gepassioneerd fietser, deel ik mijn liefde voor de regio en haar fietsroutes, biedend advies voor onvergetelijke uitstapjes.

 

Ontdek Mons op Uw Eigen Tempo

Gelegen in Hyon, een dorp rijk aan geschiedenis en omgeven door natuur, is "Au Petit Dragon" het ideale startpunt voor uw fietstochten of wandelingen. Maak gebruik van onze beveiligde fietsenstalling en ga op ontdekking naar de schatten van de regio.


Sluit U bij Ons Aan voor een Unieke Ervaring

"Au Petit Dragon" wacht op u om onze passie voor Mons, haar geschiedenis en cultuur te delen. Neem contact met ons op om uw verblijf te plannen en laat ons u leiden door een ervaring vol ontdekkingen en gedeelde vreugde.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze Bed & Breakfast en u het leven in Mons te laten zien vanuit ons familieperspectief.