Een verblijf van kwaliteit

Onze toewijding aan een kwalitatief verblijf

Sinds 2015 heten we "Wallonië, kwaliteit van bestemming". Dit betekent dat we er alles aan doen om u het verblijf te bieden dat u verwacht.

Concreet bestuderen we om de 3 jaar de werking van ons project en stellen we een actieplan op waarvan we de evolutie elk jaar evalueren. Zo verbeteren we continu de kwaliteit van het project om u een echte toeristische service van hoge kwaliteit te bieden.

Dit project is voor jou gebouwd. We vertrouwen op uw mening en opmerkingen om nieuwe investeringen te initiëren en het project te begeleiden. U vindt onze inzet op het Charter weergegeven in de accommodatie. U kunt de voortgang van ons project ook volgen op sociale netwerken.

Jouw mening is belangrijk!


Uw mening is erg belangrijk bij de ontwikkeling van ons project. Daarom integreren we uw opmerkingen in onze reflectie over de verbetering van het project om onze gastheren de beste service te bieden.

Het managen van een toeristisch project is natuurlijk niet eenvoudig en de middelen, vooral financieel, beperken de ambities. We streven er echter naar om continu te investeren in het behoud van het gebouw en het behouden van een hoge mate van tevredenheid (> 90%).

Merk op dat het verzamelen van meningen ook niet gemakkelijk is. Daarom vragen we om, om een kritisch beeld van ons project te krijgen, een paar momenten te besteden om uw ervaring met ons maar ook met onze toekomstige hosts te delen.

Je hebt verschillende mogelijkheden:
  • Tripadvisor
  • Google
  • Facebook
  • Via uw boekingsplatform (Boeking, Expedia ...)
Vergeet niet dat uw mening telt! Een advies ? Vergeet niet de context van uw bezoek te beschrijven: met familie, vrienden ... voor 1 nacht, een weekend, een week ... voor werk, een stedentrip ...

Ook als een situatie tijdens het verblijf niet geschikt was, wacht dan niet; laat het ons direct weten om een oplossing te vinden en u een prettig verblijf te bezorgen!

Wil je van ons horen?


We zullen u graag tot onze volgelingen rekenen en de evolutie van ons project aan u presenteren.