Covid-19 Special

Geachte gasten,

Wij danken u voor de interesse en het vertrouwen dat u stelt in onze Bed and Breakfast en in onze service.

Vanwege de uitzonderlijke gezondheidscrisis als gevolg van de verspreiding van COVID-19, zijn we toegewijd aan het gebruik van een essentieel reinigings- en desinfectieprotocol om te voldoen aan de veiligheidseisen vanwege onze gasten:

- Ruimteventilatie,
- Reiniging van oppervlakken met een desinfecterend reinigingsmiddel,
- Desinfectie van contactoppervlakken met huishoudalcohol,
- Wassen van lakens die zijn toevertrouwd aan een gespecialiseerde externe dienstverlener,
- Machinewas op 60 ° minimaal 30 minuten.

We willen dat u aangename momenten bij ons doorbrengt. Omdat gezondheidsbeveiliging ieders zaak is, moet iedereen de barrièrebewegingen zo goed mogelijk respecteren. We voorzien onze gasten van hydroalcoholische gel. Uw welzijn blijft onze prioriteit.

Ons annuleringsbeleid

Betreft een reservering die u rechtstreeks bij ons heeft gemaakt

Wij bieden u flexibiliteit in onze annuleringsvoorwaarden met een gevarieerd prijsaanbod.

In geval van reisbeperking om gezondheidsredenen, mag u uw verblijf kosteloos binnen 12 maanden uitstellen. De bedragen die u al betaald heeft (of het nu de aanbetaling is of het totale saldo) kunnen gebruikt worden in de vorm van een creditnota voor een nieuwe identieke of gelijkwaardige dienst in de komende 12 maanden. De prijs van uw nieuwe reservering mag niet hoger zijn dan die van de oude, of u kunt profiteren van een service uit een hogere categorie dan de oorspronkelijke service door het prijsverschil te betalen dat voor uw rekening blijft.

Betreft een reservering die u heeft gemaakt via een tussenpersoon

We raden u ten zeerste aan rechtstreeks contact op te nemen met het bureau (online of reisbureau) of de tussenpersoon die uw reservering bij ons etablissement heeft gemaakt. Alleen de laatste kan de annuleringsvoorwaarden bepalen die hij zal stellen.Het spijt ons daarom niet te kunnen tussenkomen in deze transactie tussen deze laatste en uzelf.

Neem bij specifieke vragen gerust direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag:

telefonisch: maandag t / m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur op het volgende nummer 0032 (0) 485986476
per mail: reservering@aupetitdragon.be